понеділок, 9 грудня 2019 р.


 Один із засновників  літературно-мистецького об’єднання «Світлиця душі» при районній бібліотеці (2008 р.), редактор альманаху « Світоч душі» (2011-), автор ряду краєзнавчих та поетичних видань, а нині прес-офіцер 26 артилерійської бригади Олег Калашніков  люб’язно відгукнувся на запрошення і завітав до «світличан» з презентацією своїх нових видань.

        Це – книга «Вогнем та залізом», написана у співавторстві з М.Жироховим, фотоальбом  «Ultima ratio» (останній аргумент) та дві збірочки віршів  «Наш піт береже піхоти кров»  і «Перед ворогом не стають на коліна» (упорядником та автором кількох віршів є О.Калашніков).

Учасники зібрання мали змогу познайомитись з творчим доробком  автора, представленим на книжковій виставці «…Ми переможемо тому, що ми – вперті…».


     Приємною несподіванкою для  О.Калашнікова і решти присутніх став візит  воїнів АТО – наших земляків, які зацікавлено  ознайомились з новими виданнями. 
















Ці книги – документальні видання, що висвітлюють участь 26 артилерійської бригади у стриманні  російської агресії на південних рубежах та  жорстоких боях на сході України.




Немає коментарів:

Дописати коментар