середу, 19 червня 2019 р.



         Нещодавно в Лугинській районній бібліотеці для дітей з’явився інформаційний куточок 

«ЄС на книжковій полиці»  




         

          Це стало можливим завдяки ось чому. Представництво Європейського Союзу в Україні та громадська організація «Молодіжна альтернатива» втілюють в життя проект «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні». Завдяки проекту понад 500 бібліотек України для дітей та юнацтва отримають інформаційні матеріали та літературу про Європейський Союз та його відносини з Україною. До складу цих бібліотек увійшла і наша районна дитяча бібліотека.
         Отримані книги – це цікаві за змістом, гарно ілюстровані видання, які знайомлять читачів-дітей з Європейським Союзом: навіщо він був створений і як він працює, що він уже дав своїм громадянам та які переваги матиме кожен українець в результаті Асоціації ЄС – Україна.
          Всі читачі бібліотеки знайдуть для себе цікаву книгу відповідно до свого віку. Для молодших є книги, які в формі захопливої подорожі знайомлять з країнами- членами Європейського Союзу, а ще вони дають змогу перевірити свої знання, відповівши на запитання вікторини. Для старшокласників - майбутніх студентів стане корисною книга «Навчайся в Європі». Вона дає коротку інформацію про освітні програми, гранти та стипендії Європейського Союзу та держав-членів ЄС.
         Лугинська районна бібліотека для дітей радо допоможе всім бажаючим через книги відкрити для себе  Європу, Європейський Союз та наблизитись до європейських цінностей.









Немає коментарів:

Дописати коментар